Για να δείτε τις τιμές των προιόντων μας, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Mobility Pal - Ηλεκρονικό κατάστημα  

 

 

 

Mobility Pal - Η εταιρεία

 Η Mobility Pal δημιουργήθηκε έχοντας στόχο την εισαγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο της καθημερινής διαβίωσης και αποκατάστασης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ). Έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε καλά όχι μόνο τις ανάγκες και τις δυσκολίες ενός χρήστη με αναπηρία, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ανεξάρτητης διαβίωσής του στον ελλαδικό χώρο.  

Το όραμά μας :
Να εδραιώσουμε την παρουσία μας στον χώρο της αποκατάστασης μέσα από την καλύτερη εξυπηρέτηση και προσφορά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χτίζοντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η αποστολή μας:
Να παρέχουμε την μεγαλύτερη δυνατή γκάμα λύσεων στις ανάγκες κίνησης και αποκατάστασης του σύγχρονου ανθρώπου, και ιδιαίτερα μιας τόσο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας όπως τα άτομα με Αναπηρία. Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη συνεργασιών με οίκους ειδών αποκατάστασης και ανεξάρτητης διαβίωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας πάντοτε γνώμονα τη συνέπεια, την ακεραιότητα και την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος. Έτσι προσδοκούμε να αναπτυχθούμε μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους πελάτες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας.

Οι αξίες μας:
Για εμάς θεμέλια της εταιρικής φιλοσοφίας μας αποτελούν:
-  Ποιότητα προιόντων
-  Συνέπεια και αξιοπιστία
-  Σεβασμός στον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας
-  Δυναμισμός και διαρκής ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με έμφαση στην καινοτομία.

 


 


Προϊόντα
δείτε αναλυτικά


Χειροκίνητα
Αναπηρικά Αμαξίδια

Ηλεκτροκίνητα
Αναπηρικά Αμαξίδια


Σκούτερ
Ανακλινόμενες Πολυθρόνες

Βοηθήματα Μπάνιου

Ποδήλατα Φυσιοθεραπείας

Ράμπες

Επισκευές Αναπηρικών
Χειροκίνητων & Ηλεκτροκίνητων
Αμαξιδίων
Διασκευές Αναπηρικών
Οχημάτων - Αυτοκινήτων

 

 

Για να δείτε τις τιμές των προιόντων μας, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Mobility Pal - Ηλεκρονικό κατάστημα  

 

designed by Alex P
Mobility Pal © 2011  |  info@mobilitypal.gr Tags

Health Guardians